Αβοκάντο Κρήτης Ganter (Avocado Ganter)
H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ganter, τιμές παραγωγού, Avocado Ganter γενικές πληροφορίες:
Γενέθλια: Μεξικάνικη
Πελέτες: Δεν υπάρχει
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Σφαιρικό
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: N / A
Μέσος όρος ωρών φρούτων: 4-9
% Σπόρος προς σπορά / δέρμα / σάρκα: N / A
Αβοκάντο Κρήτης Ganter, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται ως δενδρύλλιο το 1905 στο Whittier, Ca. Αργότερα ανήκει στην Α.Μ. Γκάντερ. Φρούτα σεζόν Οκτ. – Δεκ. Καλής ποιότητας φρούτα αλλά τείνει να χαλάσει στην κορυφή. Οι σπόροι συνήθως είναι χαλαροί. Το δέντρο είναι μικρό και έχει κατά μέσο όρο όχι περισσότερο από 44 λίβρες (20 κιλά) ετησίως. Φτωχή απόδοση. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.
Αβοκάντο Κρήτης Ganter (Avocado Ganter)
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ganter. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.