Αβοκάντο Κρήτης HX73
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HX73, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:
Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Υψηλή σφαίρα
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 11 έως 21
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 14:14:72
Αβοκάντο Κρήτης HX73, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Το δέντρο είναι χαμηλό και πυκνό. Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση.. Γενικά το αβοκάντο μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών. Σχετικά με το Λίπος. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα.Το αβοκάντο αποτελείται από 73% νερό, 15% λίπος, 8,5% υδατάνθρακες (κυρίως ίνες) και 2% πρωτεΐνες. Το μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει 109 θερμίδες , που αντιστοιχούν σε 160 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια.
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HX73
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HX73. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα αβοκάντο περιέχουν στην πραγματικότητα περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες. Κύριες ενώσεις φυτών σε αβοκάντο: Καροτενοειδή: Τα αβοκάντο περιέχουν πολλά καροτενοειδή, όπως η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη. Τα οποία είναι σημαντικά για την υγεία των ματιών και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης οφθαλμικών παθήσεων σχετιζόμενων με την ηλικία. Τα αβοκάντο είναι πολύ υψηλά σε καροτενοειδή αντιοξειδωτικά και η κατανάλωση λίπους μαζί με αυτά τα αντιοξειδωτικά τείνει να αυξήσει την απορρόφησή τους στο σώμα