Αβοκάντο Κρήτης General Bureau (Avocado General Bureau)
H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης GeneralBureau, τιμές παραγωγού, Avocado General Bureau γενικές πληροφορίες:
Αναγέννηση: Δυτικές Ινδίες
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Σχεδόν ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Pyriform (Πυραμοειδές)
Χρώμα δέρματος άγονο: Ανοιχτό πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Ανοιχτό πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 7 έως 18
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 25:11:64
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης GeneralBureau, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προέλευση, Μαρόκο. Τα φρούτα έχουν γλυκιά γεύση και τείνουν να είναι “υδαρά”. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.
Αβοκάντο Κρήτης General Bureau (Avocado General Bureau)
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης General Bureau. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.