Αβοκάντο Κρήτης HX48
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HX48, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:
Γενεαλογία: Υβριδικό
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Πυραμοειδές
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 7 έως 11
% Σπόρος προς σπορά / δέρμα / σάρκα: N / A
Αβοκάντο Κρήτης HX48, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες:
Μικρότερο δέντρο. Χρησιμοποιείται για αναπαραγωγή ή μπορεί να είναι ένα δέντρο πίσω αυλής. Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση. Γενικά το αβοκάντο μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών. Σχετικά με το Λίπος. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Συνεπώς τα αβοκάντο περιέχουν πολλές ίνες και πολύ λίγη ζάχαρη!
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HX48
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HX48. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα αβοκάντο περιέχουν στην πραγματικότητα περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες. Κύριες ενώσεις φυτών σε αβοκάντο: Καροτενοειδή: Τα αβοκάντο περιέχουν πολλά καροτενοειδή, όπως η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη. Τα οποία είναι σημαντικά για την υγεία των ματιών και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης οφθαλμικών παθήσεων σχετιζόμενων με την ηλικία. Τα αβοκάντο είναι πολύ υψηλά σε καροτενοειδή αντιοξειδωτικά και η κατανάλωση λίπους μαζί με αυτά τα αντιοξειδωτικά τείνει να αυξήσει την απορρόφησή τους στο σώμα