Αβοκάντο Κρήτης T142 (Avocado T142)
H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης T142, τιμές παραγωγού, Avocado T142 γενικές πληροφορίες:
Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Ελλειπτικό
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο ή πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 11 έως 22
% Αναλογία Σπόρων / Δέρματος / Σάρκας: Δεν υπάρχει
Αβοκάντο Κρήτης T142 , Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Επιπλέον πληροφορίες: Ένα δενδρύλλιο του Thille. Χρώμα όταν είναι σκληρό πράσινο / μαύρο. Το δέρμα είναι μεσαίο με βότσαλο και μεσαίο πάχος. Το σχήμα είναι ένα μίγμα μεταξύ ελλειψοειδούς, σφαιροειδούς και αμφιβληστροειδούς. Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα.
Αβοκάντο Κρήτης T142 ( Avocado T142)
Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης T142. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.