Αβοκάντο Κρήτης Walter Hole
Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης WalterHole, τιμές παραγωγού, Avocado WalterHole γενικές πληροφορίες:
Γενέθλια: Μεξικάνικη
Peels: NA
Μέγεθος σπόρου: Μικρό έως μέτριο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Πυραμοειδές
Χρώμα δέρματος άσπρο: Μωβ
Χρώμα ώριμου δέρματος: Μωβ (μαύρο)
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσος Όρος Φρούτων oz: 3-5
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: φωτογραφία NA
Αβοκάντο Κρήτης WalterHole, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: (Μεξ.) Φρούτα: seqason, Σεπτέμβριος-Οκτ. χρώμα, μοβ μαύρο. Bάρος, 3-5 ozs, σχήμα, pyriform, δέρμα, λεία, λεπτή γεύση, λάδι υψηλό. Σπόροs μικρός. (CAS Yearbook 1950) Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά. Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα.Το αβοκάντο αποτελείται από 73% νερό, 15% λίπος, 8,5% υδατάνθρακες (κυρίως ίνες) και 2% πρωτεΐνες. Το μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει 109 θερμίδες , που αντιστοιχούν σε 160 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια.
Αβοκάντο Κρήτης WalterHole
Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης WalterHole. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.