Αβοκάντο Κρήτης 1392 ( Avocado 1392)
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης 1392, τιμές παραγωγού, Avocado 1392 γενικές πληροφορίες:
Γενεαλογία: Άγνωστη
Peels: Όχι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσο όριο βάρους φρούτων: 14 έως 20
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 16:13:71
Αβοκάντο Κρήτης 1392 Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado 1392. Το αβοκάντο (Persea americana Mill.) Τείνει να πέσει σε μία από τις ακόλουθες τρεις ομάδες όπως παρουσιάζεται παρακάτω. Για να προσδιορίσετε το άρωμα φύλλων, πάρτε ένα φύλλο και τρίψτε ανάμεσα στα χέρια σας. Εάν έχετε μια ισχυρή μυρωδιά γλυκάνισου (γλυκόριζα), εμπίπτει στην ομάδα “Μεξικού”. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.
Αβοκάντο Κρήτης 1392 ( Avocado 1392
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης 1392. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.