Αβοκάντο Κρήτης Stewart (Avocado Stewart)
H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Stewart, τιμές παραγωγού, Avocado Stewart γενικές πληροφορίες:
Γενεαλογία: Μεξικάνικη
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσο όριο βάρους φρούτων: 6 έως 13
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: N / A
Αβοκάντο Κρήτης Stewart , Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Προέρχεται από το Mentone, το νομό San Bernardino, το Ca, στο Ranch του Stewart. Εισήχθη το 1956. Σάρκα σαφές, φωτεινό, ανοιχτό κίτρινο σκιά προς πράσινο προς το δέρμα, σταθερό, αλλά λιώνει. Άριστη ποιότητα ωριμάζει από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Δέντρο: εξάπλωση, ισχυρή, (έντονη) φέρει καλές καλλιέργειες. Παρόλο που αναφέρεται ως λουλούδι τύπου “Α”, τυπικά εμφανίζει χαρακτηριστικά ανθοφορίας “Β” στο South Coast Field Station στο Irvine, Ca. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”.
Αβοκάντο Κρήτης Stewart ( Avocado Stewart)
Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Stewart. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.