Αβοκάντο Κρήτης T362 (Avocado T362)
H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης T387, τιμές παραγωγού, Avocado T387 γενικές πληροφορίες:
Γενεαλογία: Υβριδικό
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσο όριο βάρους φρούτων: 6 έως 12
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 20:15:65
Αβοκάντο Κρήτης T387, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Μεσαίο παχύ δέρμα. Η υφή των καρπών είναι τραχύ με λεπτή, σπόρο-σαν ανυψωμένα εξογκώματα. Τα μικρά, γεμάτα βότσαλα φρούτα μερικές φορές εμφανίζονται ανώριμα όταν είναι πραγματικά έτοιμα για συγκομιδή. Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση.Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Σχετικά με το Λιπαρά: Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!
Αβοκάντο Κρήτης T387 (Avocado T387)
Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης T387. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, κάλιο , χαλκό , βιταμίνη Ε και βιταμίνη C.