Αβοκάντο Κρήτης Dickinson (Avocado Dickinson)
H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Dickinson, τιμές παραγωγού, Avocado Dickinson γενικές πληροφορίες:
Γενεαλογία: Υβρίδιο της Γουατεμάλας
Peels: Όχι
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Μικρά συνηθισμένα
Χρώμα δέρματος άσπρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσο όριο βάρους φρούτων: 6 έως 12
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 13:21:66
Αβοκάντο Κρήτης Dickinson, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Επιπλέον πληροφορίες: Μεσαίου πάχους δέρμα. Η υφή των καρπών είναι τραχύ με λεπτή, σπόρο-σαν ανυψωμένα εξογκώματα. Τα μικρά, γεμάτα βότσαλα φρούτα μερικές φορές εμφανίζονται ανώριμα όταν είναι πραγματικά έτοιμα για συγκομιδή. Κρεμώδης καρπός με χαρακτηριστικό άρωμα. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.
Αβοκάντο Κρήτης Dickinson (Avocado Dickinson)
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Dickinson. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.